🚨 ADVARSEL: 30% rabat på ALT med koden: APE22 Koden er blevet tilføjet til udklipsholderen Art Print Exhibition – eksklusivt tilbud! Gælder kun indtil 25/9!
L1006934

Mikael Lindgren

Printler x Mikael Lindgren

"Kunsten setter prikken over i-en i hvert rom."

Kunstneren Mikael Lindgren

 

Berätta lite om din bakgrund, vem är du?
Jag är Micke Lindgren, uppvuxen i en liten by som heter Kallax, utanför Luleå i norra Sverige. Jag är i grunden officer i flygvapnet, flygingenjör och civilingenjör. Men livet såg till att jag istället blev serieentreprenör, styrelsegubbe, skejtare och konstnär. 

 

Var bor du och vad jobbar du med?
Bor i Luleå och Budapest. Mina dagar är väldigt olika. Är inblandad i flera olika bolag. I vissa som ägare, i andra som styrelseledamot eller ordförande. Mesta tiden går dock åt till att skejta eller måla.

 

Fortell litt om bakgrunnen din, hvem er du?

Jeg heter Micke Lindgren og jeg er oppvokst i en liten by som heter Kallax, utenfor Luleå i Nord-Sverige. Jeg er egentlig offiser i flyvåpenet, flyingeniør og sivilingeniør. Men livet sørget for at jeg i stedet ble serieentreprenør, styremedlem, skater og kunstner.   

 

Hvor bor du og hva jobber du med?

Jeg bor i Luleå og Budapest. Dagene mine er veldig forskjellige. Jeg er involvert i flere ulike firmaer. I noen som eier, i andre som styremedlem eller styreleder. Men jeg bruker likevel mesteparten av tiden på å skate eller male.  

 

Hvordan fant du kreativiteten og skapergleden?

Jeg har nok alltid vært kreativ og lagd ting, men for det meste gjennom entreprenørskap i firmaene mine. Malingen oppdaget jeg senere i livet. Jeg malte mitt første bilde i 2019 og siden den gang har det bare rullet på.

 

Hvor får du inspirasjonen din fra?

Inspirasjonen til å skape noe kommer fra flotte mennesker jeg har rundt meg. Inspirasjonen til det jeg da lager senere kommer mye fra ulike kontoer på Instagram, Tik Tok og Pinterest.  

 

Hva tror du veggkunst kan tilføre et hjem?
Kunsten setter prikken over i-en i hvert rom.  

 

Hva har du på veggene hjemme?

Jeg bruker nesten hjemmet mitt som mitt eget galleri. Nye originalbilder som blir ferdige henger hjemme i påvente av kommende utstilling/vernissasjer eller frakt til sine nye eiere.

 

Samarbeidet med Printler

Fortell litt om samarbeidet med Printler.
Å være på Printler gjør at kunsten min når ut til et større publikum internasjonalt. Jeg kan holde på med mine ting, så tar Printler seg av alt det andre!

– Mikael Lindgren

 

Kjøp Mikaels kunst her!
fra 199 kr


Motivene produseres på premiumpapir og leveres innen 4–8 arbeidsdager

Noen av Mikaels motiver