⏰ SUMMER SALE: 15–35% rabat med koden ARTYPARTY Koden er blevet tilføjet til udklipsholderen gælder indtil søndag 14.08!
1 produkt = 15%, 2 = 20%, 3 = 25%, 4 = 30%, 5 = 35%

Plakater og posters i størrelse 50x70

Store plakater og posters i størrelse 50x70

Alle farver

Sort

Grå

Rosa

Rød

Brun

Orange

Gul

Grøn

Cyan

Blå

Magenta

Alle formater

Stående

Liggende

Mest populære

Udvalgte

Senest opdateret

Store plakater og posters i størrelse 50x70

Jo større jo bedre! Noen motiver er laget for å ta plass og en bilde i 50x70 tar plass. Et trykk i 50x70 er det perfekte utgangspunktet for en bildevegg og kan sette tonen for et helt rom. Hvis du har en tom vegg hjemme som du vil dekorere med en stor plakat, er dette et godt sted å starte. 50x70 er en av våre mest populære størrelser, og vi har mange plakater og posters som er perfekte for rammer i 50x70.

Å blande motiver og størrelser på kunst gir et personlig og unikt uttrykk. Vi streber alle etter å skape hjem som reflekterer oss selv. Enten du vil lage et bohemsk hjem, eller kanskje du har en mer retro eller landlig stil, har vi kunsten og motivene for deg. Våre posters er trykt på miljøvennlig papir av høy kvalitet og varer lenge. De egner seg til innramming og kan også henges opp med plakatklemmer. På Printler kan du også velge om du vil ha 50x70-postern med eller uten margin for å skape det eksakte uttrykket du ønsker.​