⏰ SUMMER SALE: 15–35% rabat med koden ARTYPARTY Koden er blevet tilføjet til udklipsholderen gælder indtil søndag 14.08!
1 produkt = 15%, 2 = 20%, 3 = 25%, 4 = 30%, 5 = 35%

Plakater og posters i størrelse 21x30

Veggkunst i størrelse 21x30

Alle farver

Sort

Grå

Rosa

Rød

Brun

Orange

Gul

Grøn

Cyan

Blå

Magenta

Alle formater

Stående

Liggende

Mest populære

Udvalgte

Senest opdateret

Veggkunst i størrelse 21x30

Noen motiver krever ikke stor plass for å gi et stort inntrykk. Vi har samlet våre mest populære plakater og posters som passer best i størrelsen 21x30. Perfekt for deg som vet nøyaktig hvilken størrelse du leter etter, men som leter etter inspirasjon, enten for et enkelt maleri, eller for å lage den perfekte bildeveggen. Vi har også tatt med noen av våre håndplukkede favoritter som vi tror passer perfekt, enten individuelt, eller å kombinere med andre størrelser og design.

Hvis du leter etter en bestemt størrelse og vet at du ikke passer til en større bilde enn 21x30, har du funnet den rette. Her har vi blandet farger med svart og hvitt og forskjellige kategorier som kunstnerisk og moderne, alt for å gjøre det så enkelt som mulig for seg selv å lage en stilig og moderne bildevegg som dekorasjon i hjemmet. All vår kunst er trykt på papir av høy kvalitet, og selvfølgelig er det mulig å kjøpe rammer av samme størrelse.