25% rabat på ALT med koden: WELCOME25 Koden er blevet tilføjet til udklipsholderen Gælder hele købet - inklusive plakater, fine art og rammer.
Svart-hvitt-plakater og posters

Svart-hvitt-plakater og posters

Trendy møter tidløst

(alle farver)

(sort)

(grå)

(rosa)

(rød)

(brun)

(orange)

(gul)

(grøn)

(cyan)

(blå)

(magenta)

(alle formater)

(stående)

(liggende)

(mest populære)

(udvalgte)

(senest opdateret)

Trendy møter tidløst

Svart-hvitt går aldri av moten. Her finner du bilder og illustrasjoner for deg som ønsker en minimalistisk, skandinavisk stil. Kombiner svart-hvitt bilder med hverandre og lag en elegant bildevegg, eller bryt av med et bilde i farge. 

Da fotografiet ble oppfunnet var alle bildene i svart-hvitt. Negativene kunne bare registrere lys i et spektrum fra svart til hvitt. Siden den gang har det hengt svart-hvitt-bilder i hjem, på restauranter, hotell og kontorer i årevis. I dag er svart-hvitt fortsatt like populært, både når det gjelder fotografier og grafiske illustrasjoner. Hos Printler finner du både naturmotiver, motebilder, nærbilder og portretter i ulike stiler i svart-hvitt. 

Lag en bildevegg i svart-hvitt
Et par svart-hvitt-bilder har en viktig rolle på en bildevegg. Svart-hvitt er enkelt å kombinere uansett motiv og stil. Lag en bildevegg i svart-hvitt med plakater og bilder i svarte rammer, gjerne med passepartout, for en elegant og klassisk stil. Vil du skille deg litt ut – inkluder noen bilder og plakater i farger.