Livraison gratuite pour des achats supérieurs à 69 EUR
☀️ Soldes de l’été : 30% de réduction sur tous les Art Prints 😎 30% de réduc’ sur toutes les œuvres d’art - Voilà c’qui se passe! 30% de réduc’ sur tous les Art Prints + 10% sur les cadres

ICONICA Art Studio

Paris, France

ICONICA är en innovativ fotokonststudio i framkant av konstnärlig innovation. Varje skapelse av ICONICA är ett hybridkonstverk där traditionell fotografi smälter samman med teckning och digital konst, och skapar visuellt unika och fängslande verk.

Genom att utnyttja artificiell intelligens överskrider studion verklighetens gränser för att designa scener och kompositioner som trotsar fantasin, och förenar det förflutna och framtiden genom overkliga och imaginära bilder. Ikoniska popkulturkaraktärer blandas med nostalgiska föremål från vår barndom och får liv i färgglada och tidlösa tablåer.

ICONICA
fotografier gör mer än att berätta visuella historier; de utmanar gränserna för konstnärligt uttryck genom att harmoniskt blanda vintageelement med samtida och futuristiska inslag.
ICONICA omdefinierar standarderna för konstfotografi genom att förvandla abstrakta idéer till visionära och inspirerande bilder, präglade av ett speciellt korn och unika färger som bildar studions utmärkande signatur.

Genom att fånga vardagliga scener och förvandla dem till extraordinära visuella upplevelser, utmanar ICONICA samtidens kulturkonventioner och tidlösa estetik, och bjuder in varje betraktare att se världen genom ett livfullt prisma av färg, nostalgi och fantasi.

Buy my posters and art prints

le plus populaire

sélectionné

dernièrement téléchargé

Loading...