⏰ SUMMER SALE: 15–35% rabat med koden ARTYPARTY Koden er blevet tilføjet til udklipsholderen gælder indtil søndag 14.08!
1 produkt = 15%, 2 = 20%, 3 = 25%, 4 = 30%, 5 = 35%

Kundeservice

Har du spørgsmål om vores produkter og levering eller et andet spørgsmål om Printler? Her finder du vores kontaktoplysninger og svar på de hyppigste spørgsmål!

Her finder du information om Printler.
Her finder du vores købsbetingelser.
Her finder du vores personoplysningspolitik.
Her finder du information om vores produkterVanlige spørsmål og svar

Vores plakater printes på kraftigt mat papir af høj kvalitet og leveres i en papirrulle, når du bestiller uden ramme. Hvis du har bestilt en plakat med ramme, leveres plakaten i en mappe, liggende fladt på den godt indpakkede ramme. Du vælger selv, hvis du bestiller med ramme eller andet tilbehør.

Vores store Fine Art Print bestilles på Hahnemühle Fine Art fotopapir, lamineres og indrammes i hånden af specialister. Det er et komplet billede af meget høj kvalitet.

Desværre, det kan man ikke i dag. Det er, fordi vores kreatører tilpasser deres billeder efter de formater, vi tilbyder. Hvis billederne beskæres i andre størrelser, risikerer vi, at både kvaliteten og motivet bliver ødelagt.

Ja, du finder vores rammer under ”Rammer & tilbehør”.

Send os en melding, og skriv, hvor du fandt rabatkoden, så kan vi hjælpe dig med det.

info@printler.com 

Af og til udskifter vores kreatører deres billeder. De bestemmer selv over udvalget i deres galleri. Henvend dig gerne til os, hvis du er ude efter et specifikt billede.

Kontakt os, så ordner vi det. Fra i dag giver Klarna ikke kvitteringer direkte.

Leveringer

Hvis du som kunde bare har bestilt plakater, så leveres disse innrullet i silkepapir i en kraftig papprull. Vil du at plakaten skal rette seg ut, kan du legge den på et rent og flatt underlag i 1 døgn. Hvis du har bestilt plakater med ramme, leveres plakaten i en mappe, liggende flatt på den godt innpakkede rammen. Vær forsiktig når du pakker ut varen, slik at du ikke skader plakaten. 

Vi leverer til hele EU samt Norge.

Leveringstiden er 4–8 arbeidsdager og vi jobber iherdig for å holde leveringstiden nede. Vi produserer alltid produktet ditt på bestilling og utfører nøye kvalitetskontroll. Vi leverer via DHL og varsler deg via SMS og e-post (sjekk alltid søppelkurven) når leveringen sendes samt når den er mulig å hente ut på ditt nærmeste DHL-kontor.  

Når bestillingen er sendt fra oss, får du en e-post med en sporingslenke. Ta en titt i søppelkurven for sikkerhet skyld hvis du ikke finner e-posten. Hvis du har skrevet feil e-postadresse, kontakter du oss på info@printler.com, så hjelper vi deg. 

Av og til kan leveransen ta litt lenger tid, for eksempel ved høy belastning rundt jul eller ved ulike kampanjer. Vær tålmodig. Hvis pakken ikke har kommet innen en uke, ta kontakt med oss via skjemaet nedenfor, så sjekker vi opp saken. 

Kontakt oss direkte nedenfor, så forsøker vi å løse det så snart som mulig. 

Kontakt oss så fort som mulig via skjemaet nedenfor, så forsøker vi å ordne det slik at du kan få pakken din. Pakker som ikke blir hentet debiteres med 190 kroner for frakten. 

Kontakt oss hvis du ikke har fått noe innen en uke. Ta gjerne en titt i søppelposten for sikkerhets skyld. Det er også mulig å bruke kollinummeret som du fikk i e-postbekreftelsen og legitimasjon når du henter pakken. For å finne ut hvor pakken er finner du sporingsnummer i e-posten du fikk da vi sendte leveransen fra oss. 

Retur & reklamasjon

Hvis du får en pakke med produkter som er skadet under frakt eller som ikke tilsvarer forventningene dine til kvalitet, så ber vi deg vennligst kontakte oss og oppgi følgende:

• Navn og ordrenummer

• Beskrivelse av fraktskaden/grunnen til at du ikke er fornøyd 

• Bilde av produktet og emballasjen

Vi erstatter naturligvis fraktskader eller printer av dårlig kvalitet. 

Vi produserer alltid kunst etter dine ønsker, med de spesifikke valgene du har gjort. Sjekk derfor bestillingen din ekstra nøye for å unngå å påvirke miljøet og ressursforbruk ved retur. Hvis du likevel angrer på bestillingen din, kontakter du oss innen 14 dager fra du har fått varen. 

Kontakt oss så fort som mulig. Gjerne med en beskrivelse av produktet som er feil samt ordrenummeret ditt, så løser vi problemet så fort vi kan. 

Samarbeid

Vi synes det er kjempegøy med samarbeid. Kontakt oss gjerne via kontaktskjemaet nedenfor, så får du en tilbakemelding om det passer med et samarbeid akkurat nå. 

Kontakt oss gjerne ved å sende en e-post til b2b@printler.com. Fortell litt om firmaet ditt og prosjektet, så hører du fra oss innen kort tid. 

Jobb hos oss

Her kan du lese om ledige stillinger hos oss.

Kontakt oss

Kunde

Hvis du er kunde hos oss og har spørsmål om bestillingen din, levering eller andre generelle spørsmål, kan du kontakte oss på info@printler.com. Vennligst oppgi ordrenummeret ditt dersom det gjelder en bestilling.  

Fotografer, kunstnere & influensere

Er du en av våre tilknyttede artister og har spørsmål om din Printlerkonto eller funksjoner for deg som er medlem? Eller en influenser som har kreative idéer om et samarbeid? Kontakt oss på artists@printler.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadresse

Printler • Kungsgatan 36C • 972 41 Luleå • Sverige

Bedriftsinformasjon

Foretaksnavn Printler Group AB • Sted Stockholm • Org.nr 559114-9173